Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 22 februari 2006
Informatisering van Justitie. Ja, maar hoe ?

**** eretekens Bij koninklijk besluit van 8 januari 2006 wordt de **** Medaille 1**** klasse verleend aan de heren **** **** en **** ****. Bij koninklijk besluit van 8 januari 2006 worden de volgende eretitels verleend - de ****

bron
federale overheidsdienst kanselarij van de eerste minister en ministerie van het waalse gewest
numac
2006200601
pub.
22/02/2006
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST KANSELARIJ VAN DE EERSTE MINISTER EN MINISTERIE VAN HET **** GEWEST


**** eretekens Bij koninklijk besluit van 8 januari 2006 wordt de **** Medaille 1**** klasse verleend aan de heren **** **** en **** Müller.

Bij koninklijk besluit van 8 januari 2006 worden de volgende eretitels verleend : - de **** 1**** klasse aan de heer **** ****; - de **** Medaille 1**** klasse aan ***** en aan de heer **** ****; - de **** Medaille 2**** klasse aan de heren **** ****, **** **** en **** ****.

Bij koninklijk besluit van 8 januari 2006 worden de volgende eretitels verleend : - de **** Medaille 1**** klasse aan de ****. ****-**** ****, **** ****, **** **** en aan de heer **** ****; - de **** Medaille 2**** klasse aan de heren **** ****, **** **** en **** ****.

Bij koninklijk besluit van 8 januari 2006 wordt het Burgerlijke **** 1**** klasse verleend aan de ***** koninklijk besluit van 8 januari 2006 worden de volgende eretitels verleend : - het Burgerlijke **** 1**** klasse aan de heer **** ****; - de **** Medaille 1**** klasse aan de ***** koninklijk besluit van 8 januari 2006 worden de volgende eretitels verleend : - het Burgerlijke **** 1**** klasse aan Mevr. **** ****; - de **** Medaille 1**** klasse aan de ***** koninklijk besluit van 8 januari 2006 wordt de **** Medaille 3**** klasse verleend aan de ***** koninklijk besluit van 8 januari 2006 wordt de **** Medaille 1**** klasse verleend aan ***** koninklijk besluit van 8 januari 2006 wordt de **** Medaille 1**** klasse verleend aan ***** koninklijk besluit van 8 januari 2006 worden de volgende eretitels verleend : - de **** Medaille 2**** klasse aan de heer **** ****; - de **** Medaille 1**** klasse aan de ****. **** ****, **** **** en aan de heer **** ****; - de **** Medaille 3**** klasse aan ***** en aan de ***** koninklijk besluit van 8 januari 2006 worden de volgende eretitels verleend : - de **** Medaille 1**** klasse aan de ****. **** **** en **** **** alsook aan de heren **** **** en **** ****; - de **** Medaille 3**** klasse aan de ****. **** **** en **** **** alsook aan de ***** koninklijk besluit van 8 januari 2006 worden de volgende eretitels verleend : - de **** Medaille 1**** klasse aan ***** alsook aan de heren **** ****, **** ****, **** ****, **** ****, **** **** en **** ****; - de **** Medaille 3**** klasse aan Mevr.**** ****.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^