Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 13 april 2007
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Ontslagen. - Afschaffingen. - Wijzigingen rechtsgebied Bij koninklijk besluit van 22 augustus 2006 : 1. Werd aan de heer Henri Lederman, honorair Consul van België te Bologna, eervol ontslag uit zijn ambt verleend. 2. Werd het Consulaat va 3. Werd het

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2007015057
pub.
13/04/2007
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Ontslagen. - Afschaffingen. - Wijzigingen rechtsgebied Bij koninklijk besluit van 22 augustus 2006 : 1. Werd aan de heer Henri Lederman, honorair Consul van België te Bologna, eervol ontslag uit zijn ambt verleend.2. Werd het Consulaat van België te Bologna afgeschaft.3. Werd het ressort van het Consulaat van België te Firenze als volgt vastgesteld : de provincies Arezzo, Bologna, Ferrara, Firenze, Forlì-Cesena, Grosseto, Livorno, Lucca, Modena, Parma, Piacenza, Pisa, Pistoia, Prato, Ravenna, Reggio Emilia, Rimini en Siena. Bij koninklijk besluit van 12 december 2006 : 1. Werd aan de heer Jon E.Denney, honorair Consul van België te Cleveland, op zijn verzoek, met ingang van 15 maart 2003, eervol ontslag uit zijn ambt verleend. 2. Werd het Consulaat van België te Cleveland afgeschaft. 3. Werd het ressort van het Consulaat van België te Cincinnati als volgt vastgesteld : de Staat Ohio.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^