Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 18 augustus 2011
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Commissie voor financiële hulp aan slachtoffers van opzettelijke gewelddaden en aan de occasionele redders. - Erkenningen Bij koninklijk besluit van 1 juli 2011 wordt de erkenning van de vereniging zonder winstoogmerk « Centrum voor algemeen wel Bij k

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2011009523
pub.
18/08/2011
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Commissie voor financiële hulp aan slachtoffers van opzettelijke gewelddaden en aan de occasionele redders. - Erkenningen Bij koninklijk besluit van 1 juli 2011 wordt de erkenning van de vereniging zonder winstoogmerk « Centrum voor algemeen welzijnswerk - Visserij » met zetel te 9000 Gent, Visserij 153, als vereniging die verzoekers kan bijstaan voor de Commissie voor financiële hulp aan slachtoffers van opzettelijke gewelddaden en aan de occasionele redders, hernieuwd voor een periode van zes jaar met ingang van 31 januari 2011.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2011 wordt de erkenning van de vereniging zonder winstoogmerk « Centrum voor algemeen welzijnswerk - De Kempen » met zetel te 2200 Herentals, Hofkwartier 23, als vereniging die verzoekers kan bijstaan voor de Commissie voor financiële hulp aan slachtoffers van opzettelijke gewelddaden en aan de occasionele redders, hernieuwd voor een periode van zes jaar met ingang van 24 april 2011.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2011 wordt de erkenning van de vereniging zonder winstoogmerk « Centrum voor algemeen welzijnswerk - Archipel » met zetel te 1000 Brussel, Kogelstraat 36, als vereniging die verzoekers kan bijstaan voor de Commissie voor financiële hulp aan slachtoffers van opzettelijke gewelddaden en aan de occasionele redders, hernieuwd voor een periode van zes jaar met ingang van 24 juni 2011.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^