Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 17 augustus 2011
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Buitenlandse dienst. - Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 12 mei 2011 wordt Mevr. Christine Stevens ontheven uit haar functie bij het hoofdbestuur. Zij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Republiek Georgië, met stand Bij koni

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2011015080
pub.
17/08/2011
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Buitenlandse dienst. - Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 12 mei 2011 wordt Mevr. Christine Stevens ontheven uit haar functie bij het hoofdbestuur.

Zij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Republiek Georgië, met standplaats in Brussel.

Bij koninklijke besluiten van 19 juni 2011 wordt Mevr. Christine Stevens, Ambassadeur van België in de Republiek Georgië, geaccrediteerd in dezelfde hoedanigheid in de Republieken Oezbekistan en Armenië, met standplaats in Brussel.

Bij koninklijk besluit van 20 mei 2011 wordt de heer Bart Ouvry ontheven uit zijn functie bij het hoofdbestuur.

Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Republieken Kenia, Eritrea, Seychellen en eveneens aangesteld tot Consul-Generaal van België in deze Staten, met standplaats te Nairobi.

Hij wordt evenals belast met de functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij : - de Permanente Vertegenwoordiging van België bij het Programma van de Verenigde Naties voor het Leefmilieu (P.V.N.L.); - de Permanente Vertegenwoordiging van België bij het Centrum van de Verenigde Naties voor Menselijke Nederzettingen (HABITAT).

Bij koninklijk besluit van 11 juni 2011 wordt de heer Yves Haesendonck ontheven uit zijn functie van Permanent Vertegenwoordiger van België, met standplaats te Den Haag, bij : - de Organisatie voor het Verbod van Chemische Wapens (O.V.C.W.); - het Internationaal Gerechtshof; - het Permanent Hof van Arbitrage; - het Internationaal Strafhof; - het ex-Joegoslavië-Tribunaal; - de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht; - de Haagse Academie voor het Internationaal Recht; - EUROPOL; - EUROJUST. Hij wordt belast met de functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (O.E.S.O.) te Parijs. Hij wordt ertoe gemachtigd de titel van Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België te voeren tijdens de duur van zijn zending.

Bij koninklijk besluit van 19 juni 2011 wordt de heer Willy Debuck ontheven uit zijn functie bij het hoofdbestuur.

Hij wordt belast met de functie van Permanent Vertegenwoordiger van België, met standplaats te Den Haag, bij : - de Organisatie voor het Verbod van Chemische Wapens (O.V.C.W.); - het Internationaal Gerechtshof; - het Permanent Hof van Arbitrage; - het Internationaal Strafhof; - het ex-Joegoslavië-Tribunaal; - de Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht; - de Haagse Academie voor het Internationaal Recht; - EUROPOL; - EUROJUST. Hij wordt ertoe gemachtigd de titel van Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België te voeren tijdens de duur van zijn zending.

Bij koninklijk besluit van 19 juni 2011 wordt de heer Evert Maréchal ontheven uit zijn functie bij het hoofdbestuur.

Hij wordt aangesteld tot Consul-Generaal van België te Hong Kong, met als ressort de regio's Hong Kong en Macao van de Volksrepubliek China.

Bij koninklijk besluit van 19 juni 2011 wordt de heer Jean-Joël Schittecatte ontheven uit zijn functie van Consul-Generaal van België te Mumbai.

Hij wordt aangesteld tot Consul-Generaal van België te Istanbul, met als ressort de Vilajetten Istanbul, Kirklareli, Edirne, Tekirdag, Kocaeli, Yalova, Bursa, Balikesir en Canakkale.

Bij koninklijk besluit van 19 juni 2011 wordt de heer Johan Van Dessel ontheven uit zijn functie bij het hoofdbestuur.

Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België en aangesteld tot Consul-Generaal van België in het Koninkrijk Zweden, met standplaats te Stockholm.

Bij koninklijk besluit van 19 juni 2011 wordt de heer Benoît Ryelandt ontheven uit zijn functie van Consul van België in Taipeh, met als ressort de regio Taiwan.

Hij wordt overgeplaatst naar het Hoofdbestuur vanaf de dag na zijn aankomst in België.

Bij koninklijk besluit van 28 juni 2011 wordt de heer François de Kerchove d'Exaerde ontheven uit zijn functie bij het hoofdbestuur.

Hij wordt belast, vanaf 7 juni 2011, met de functie van Permanent Vertegenwoordiger bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de West europese Unie en bij de Vertegenwoordiging bij het Comité voor Politieke- en Veiligheidsvraagstukken bij de Europese Unie.

Hij wordt ertoe gemachtigd de titel van Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur te voeren tijdens de duur van zijn zending.

Bij koninklijk besluit van 28 juni 2011 wordt de heer Dirk Wouters ontheven uit zijn functie bij het hoofdbestuur.

Hij wordt belast met de functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de Europese Unie te Brussel en ertoe gemachtigd de titel van Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur te voeren tijden de duur van zijn zending.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2011 wordt de heer Karl Van den Bossche ontheven uit zijn functie bij het hoofdbestuur.

Hij wordt aangesteld tot Consul-Generaal van België te Mumbai, met als ressort de Staten Andhra Pradesh, Goa, Gujarat, Kerala, Maharashtra, Karnataka en Tamil Nadu alsmede de gebieden Daman en Diu, Dadra en Nagar Haveli en Pondicherry.

Bij koninklijk besluit van 7 juli 2011 wordt de heer Alain Van Gucht ontheven uit zijn functie van Eerste Ambassadesecretaris bij de Diplomatiek bureau van België te Pristina.

Hij wordt aangesteld tot Consul-Generaal van België te Casablanca, met als ressort het Koninkrijk Marokko, met uitzondering van de Wilayas van de Regio Rabat-Salé-Zemmour-Zaers, de Regio Fès-Boulemane, de Regio Gharb-Cherarda-Beni Hsan, de Regio Meknès-Tafilalet (met uitzondering van de Provincie Errachidia), de Oostelijke Regio, de Regio Taza-Al Hoceima-Taounate, de Regio Tanger en de Wilaya Tetouan.

Het beroep van nietigverklaring van de voormelde akten met individuele strekking kan voor de afdeling administratie van de Raad van State worden gebracht binnen zestig dagen na deze mededeling. Het verzoekschrift dient bij ter post aangetekende brief aan de Raad van State (Wetenschapsstraat 33, 1040 Brussel) te worden toegezonden.

Deze termijn wordt met dertig dagen verlengd ten behoeve van de personen die hun woonplaats hebben in een Europees land dat niet aan België grenst en met negentig dagen ten behoeve van hen die hun woonplaats buiten Europa hebben.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^