Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 03 augustus 2012
Justitie digitaliseren: Call to Contribution

Personeel. - Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt de heer Andy DETAILLE ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur en wordt geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in Libië en in de Republiek Tsja Bij

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2012015128
pub.
03/08/2012
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Personeel. - Overplaatsingen Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt de heer Andy DETAILLE ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur en wordt geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in Libië en in de Republiek Tsjaad, met standplaats te Tripoli.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt de heer Arnout PAUWELS ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur en wordt geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Islamistische Republiek Afghanistan, met standplaats te Kaboel.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt de heer Luc DEVOLDER ontheven uit zijn functie van Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Staat Qatar, met standplaats te Doha, en wordt geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republiek Cuba, met standplaats te Havana.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt Mevrouw Françoise GUSTIN ontheven uit haar functie van Ambassadeur van België in de Arabische Republiek Syrië, met standplaats te Damas, en wordt geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Tsjechische Republiek, met standplaats te Praag.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt Mevrouw Anick VAN CALSTER ontheven uit haar functie van Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Verenigde Arabische Emiraten, met standplaats te Abu Dhabi, en wordt geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republiek Bulgarije, met standplaats te Sofia.

Bij koninklijk besluit van 5 juli 2012 wordt Graaf Jean CORNET d'ELZIUS ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur en wordt geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Staat Israël, met standplaats te Tel-Aviv.

Bij koninklijk besluit van 5 juli 2012 wordt de heer Bernard PIERRE ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur en wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Portugese Republiek, met standplaats te Lissabon.

Bij koninklijk besluit van 5 juli 2012 wordt de heer Jozef SMETS ontheven uit zijn functie van Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republiek Burundi, met standplaats te Bujumbura, en wordt geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Federatieve Republiek Brazilië, met standplaats te Brasilia.

Bij koninklijk besluit van 5 juli 2012 wordt de heer Peter CLAES ontheven uit zijn functie van Consul-Generaal van België te Sao Paulo in de Federatieve Republiek Brazilië, met als ressort de Staten Sao Paulo, Parana, Santa Catarina, Rio Grande do Sul, Mato Grosso do Sul, Mato Grosso en Rondonia. Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Islamitische Republiek Pakistan, met standplaats te Islamabad.

Bij koninklijk besluit van 5 juli 2012 wordt de heer Christiaan VAN DRIESSCHE ontheven uit zijn functie van Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Algerijnse Democratische Volksrepubliek en wordt toegevoegd bij het Hoofdbestuur.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^