Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 03 augustus 2012
Justitie digitaliseren: Call to Contribution

Personeel. - Aanstellingen Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt Mevr. Anick VAN CALSTER geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republiek Kosovo, in de Republiek Albanië en in de Voormalige Joegoslavische Repub Bij

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2012015129
pub.
03/08/2012
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Personeel. - Aanstellingen Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt Mevr. Anick VAN CALSTER geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republiek Kosovo, in de Republiek Albanië en in de Voormalige Joegoslavische Republiek Macedonië, met standplaats te Sofia.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt Mevr. Godelieve VAN den BERGH geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Commonwealth Dominica en in Grenada, met standplaats te Kingston.

Bij koninklijk besluit van 1 juli 2012 wordt de heer Koenraad LENAERTS geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republiek Suriname, met standplaats te Caracas.

Bij koninklijk besluit van 5 juli 2012 wordt de heer Jan de BRUYNE geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republieken Gabon en Kameroen, met standplaats te Brazzaville.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^