Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 10 oktober 2014
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Directoraat-generaal Wetgeving, Fundamentele Rechten en Vrijheden. - Katholieke eredienst. - Omvorming van plaatsen van kerkbedienaar in plaatsen van kapelaan en overdracht van een plaats van onderpastoor Bij koninklijk besluit van 4 september 2 Dit be

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2014009544
pub.
10/10/2014
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Directoraat-generaal Wetgeving, Fundamentele Rechten en Vrijheden. - Katholieke eredienst. - Omvorming van plaatsen van kerkbedienaar in plaatsen van kapelaan en overdracht van een plaats van onderpastoor Bij koninklijk besluit van 4 september 2014 worden de plaatsen van kerkbedienaar ten laste van de Schatkist bij de parochies Sint-Rochus en Sint-Jozef te Jupille in plaatsen van kapelaan bij de parochie Sint-Amandus te Jupille omgevormd en wordt de plaats van onderpastoor ten laste van de Schatkist bij de parochie Sint-Jozef te Jupille naar een plaats van onderpastoor bij de parochie Sint-Amandus te Jupille overgedragen.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 10 september 2014.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^