Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 14 oktober 2014
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Directoraat-generaal Wetgeving, Fundamentele Rechten en Vrijheden. - Katholieke Eredienst. - Omvorming van een plaats van kerkbedienaar in een plaats van onderpastoor en overdracht van een plaats van onderpastoor Bij koninklijk besluit van 4 sep Dit be

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2014009553
pub.
14/10/2014
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Directoraat-generaal Wetgeving, Fundamentele Rechten en Vrijheden. - Katholieke Eredienst. - Omvorming van een plaats van kerkbedienaar in een plaats van onderpastoor en overdracht van een plaats van onderpastoor Bij koninklijk besluit van 4 september 2014, wordt de plaats van kerkbedienaar ten laste van de Schatkist bij de parochie Sint-Jozef te Schoten in een plaats van onderpastoor bij de parochie Sint-Cordula te Schoten omgevormd en wordt de plaats van onderpastoor ten laste van de Schatkist bij de parochie Sint-Jozef te Schoten naar een plaats van onderpastoor bij de parochie Sint-Cordula te Schoten overgedragen.

Dit besluit heeft uitwerking met ingang van 9 januari 2014.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^