Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 21 januari 2014
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Buitenlandse Dienst. - Personeel. - Aanstellingen Bij koninklijk besluit van 1 december 2013 wordt de heer Sadi BRANCART geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Bolivariaanse Republiek Venezuela, met standplaats te Bog Bij ko

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2014015012
pub.
21/01/2014
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Buitenlandse Dienst. - Personeel. - Aanstellingen Bij koninklijk besluit van 1 december 2013 wordt de heer Sadi BRANCART geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Bolivariaanse Republiek Venezuela, met standplaats te Bogota.

Bij koninklijk besluit van 1 december 2013 wordt de heer Eugène CRIJNS aangesteld als Consul van België in de Bolivariaanse Republiek Venezuela, met standplaats te Caracas.

Bij koninklijk besluit van 14 oktober 2013 wordt de heer Michel DEWEZ geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Plurinationale Staat Bolivia, met standplaats te Lima.

Bij koninklijk besluit van 22 november 2013 wordt de heer Michel MALHERBE geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in Mongolië, met standplaats te Beijing.

Bij koninklijk besluit van 1 december 2013 wordt de heer Roland VAN REMOORTELE geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republiek Palau, met standplaats te Manilla.

Bij koninklijk besluit van 1 december 2013 wordt Mevrouw Godelieve VAN den BERGH geaccrediteerd als Ambassadeur van België in de Republiek Suriname, met standplaats te Kingston.

Bij koninklijk besluit van 1 december 2013 wordt de heer Grégoire VARDAKIS aangewezen als Speciaal Gezant voor Migratie en Asiel en wordt ertoe gedurende de duur van zijn zending gemachtigd de titel van Ambassadeur te voeren.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^