Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 15 april 2014
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Belgisch-Luxemburgse Administratieve Commissie Benoeming Koninklijk besluit van 18 februari 2014 De heer Gaston DEVRIENDT, adviseur bij het Belgisch Interventie- en Restitutie Bureau, met pensioen vanaf 1 oktober 2013, wordt op zijn verzoe Mevr. Frieda

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2014015051
pub.
15/04/2014
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Belgisch-Luxemburgse Administratieve Commissie Benoeming Koninklijk besluit van 18 februari 2014 De heer Gaston DEVRIENDT, adviseur bij het Belgisch Interventie- en Restitutie Bureau, met pensioen vanaf 1 oktober 2013, wordt op zijn verzoek, ontheven van zijn functies als adjunct-secretaris van de Belgisch-Luxemburgse Administratieve Commissie.

Mevr. Frieda COOSEMANS, adviseur bij de Algemene Directie Economisch Potentieel van de Federale Overheidsdienst Economie, K.M.O., Middenstand en Energie, wordt benoemd tot adjunct-secretaris van genoemde Commissie.

Dit besluit heeft zijn uitwerking met ingang van 1 oktober 2013.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^