Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 17 september 2014
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Buitenlandse Dienst. - Oppensioenstellingen Bij koninklijk besluit 27 mei 2014 wordt de heer François de KERCHOVE d'EXAERDE ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur. Hij wordt belast met de functie van Permanent Vertegenwoord(...) Bij koninklijk

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2014015222
pub.
17/09/2014
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Buitenlandse Dienst. - Oppensioenstellingen Bij koninklijk besluit 27 mei 2014 wordt de heer François de KERCHOVE d'EXAERDE (Jonkheer) ontheven uit zijn functie bij het Hoofdbestuur.

Hij wordt belast met de functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de Raad van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (N.A.V.O.) te Brussel. Hij wordt ertoe gemachtigd de titel van Buitengewoon en Gevolmachtigd Ambassadeur van België te voeren tijden de duur van zijn zending.

Bij koninklijk besluit van 27 mei 2014 wordt de heer Rudolf HUYGELEN ontheven uit zijn functie van Permanent Vertegenwoordiger van België bij de Raad van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (N.A.V.O.) te Brussel en overgeplaatst naar het Hoofdbestuur vanaf de dag na zijn vertrek van deze Permanente Vertegenwoordiging.

Bij koninklijk besluit van 3 juni 2014 wordt de heer Filip CUMPS ontheven uit zijn functie van Ambassadeur van België bij de Republiek Indonesië, bij de ASEAN en in de Democratische Republiek Oost-Timor, met standplaats te Jakarta en alsook uit zijn functie van Consul-generaal van België in deze Staten, met standplaats te Jakarta.

Hij wordt aangesteld tot Consul-generaal van België te Sint-Petersburg, met als ressort de regio's Kaliningrad, Pskov, Novgorod, Leningrad, Vologda, Moermansk, Archangelsk, de Republieken Karelië en Komi, het autonoom district Nenetski en Sint-Petersburg.

Bij koninklijk besluit van 29 juni 2014 wordt de heer Philippe de MUELENAERE, Eerste Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Mexico aangesteld als Consul-generaal van België in de Verenigde Mexicaanse Staten, met standplaats te Mexico.

Bij koninklijk besluit van 29 juni 2014 wordt Mevr. Sophie HOTTAT, Ambassadesecretaris bij de Ambassade van België te Brasilia aangesteld als Consul-generaal van België te Brasilia, met als ressort het Federaal District en de Staat Goisss, de Staten Tocantins, Parss, Amapss, Roraima, Amazonas, Acre, Rondônia en Mato Grosso.

Bij koninklijk besluit van 3 juli 2014 wordt Mevr. Godelieve VAN den BERHG ontheven uit haar functie van Ambassadeur van België Jamaica, Republiek Haïti en Dominicaanse Republiek, in Barbados en Grenada, de Commonwealth van Dominica, Federatie van Saint Kitts-en-Nevis en Saint Lucia, de Staten Saint Vincent en Grenadines, Antigua en Barbuda, Trinidad en Tobago en de Republiek Suriname en van Ambassadeur, Permanent Vertegenwoordiger van België bij ISBA en CARICOM. Zij wordt eveneens ontheven uit haar functie van Consul-generaal van België in Jamaica, Republiek Haïti en Dominicaanse Republiek, in Barbados en Grenada, de Commonwealth van Dominica, Sint Kitts-en-Nevis en Saint Lucia, de Staten Saint Vincent en Grenadines, Antigua en Barbuda, Trinidad en Tobago, Coöperatieve Republiek Guyana, Republiek Suriname, Anguilla, de Kaaimaneilanden, de Britse Maagdeneilanden en Montserrat met standplaats te Kingston.

Zij wordt gemachtigd aanspraak te maken op een vervroegd rustpensioen vanaf 1 september 2014 en gemachtigd de eretitel van Ambassadeur te voeren.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^