Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 08 oktober 2015
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Buitenlandse carrière. - Aanstellingen Bij koninklijk besluit van 23 augustus 2015 wordt de heer Hugues CHANTRY geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republieken Ghana en Liberia, met standplaats te Abidjan. B Bij koninkli

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2015015144
pub.
08/10/2015
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

Numac : 2015015144

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Buitenlandse carrière. - Aanstellingen Bij koninklijk besluit van 23 augustus 2015 wordt de heer Hugues CHANTRY geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Republieken Ghana en Liberia, met standplaats te Abidjan.

Bij koninklijk besluit van 23 augustus 2015 wordt de heer Frédéric VERHEYDEN geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Islamitische Republiek Afghanistan, met standplaats te Islamabad.

Bij koninklijk besluit van 23 augustus 2015 wordt de heer Paul CARTIER ontheven uit zijn functie van Ministerraad voor Internationale Samenwerking bij de Permanente Vertegenwoordiging van België bij de Verenigde Naties te Genève. Hij wordt geaccrediteerd als Ambassadeur en Consul-Generaal van België in de Verenigde Republiek Tanzania, met standplaats te Dar es Salaam.

Hij wordt eveneens belast met de functie van Ambassadeur en Permanent Vertegenwoordiger van België bij de East African Community te Arusha en bij de Common Market for Eastern and Southern Africa te Lusaka.


begin


Publicatie : 2015-10-

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^