Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 22 december 2017
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering. - Beheerscomité van de Dienst voor uitkeringen. - Hernieuwing van mandaten van leden Bij koninklijk besluit van 10 december 2017, worden hernieuwd voor een termijn van zes jaar, ingaand op - Mevr

bron
federale overheidsdienst sociale zekerheid
numac
2017032106
pub.
22/12/2017
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

Numac : 2017032106

FEDERALE OVERHEIDSDIENST SOCIALE ZEKERHEID


Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering. - Beheerscomité van de Dienst voor uitkeringen. - Hernieuwing van mandaten van leden Bij koninklijk besluit van 10 december 2017, worden hernieuwd voor een termijn van zes jaar, ingaand op 1 januari 2018, als werkende leden van het Beheerscomité van de Dienst voor uitkeringen van het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering, de mandaten van : - Mevr. BASTIEN Isabelle en de heer JUNIUS Marc, als vertegenwoordigers van een werkgeversorganisatie; - de heren EL OTMANI Youssef en MEESTERS Koen, als vertegenwoordigers van een representatieve werknemersorganisatie; - Mevr. FERNANDES CARREIRA Sandra en de heren CALLEWAERT Paul en VANCLOOSTER Alain, als vertegenwoordigers van verzekeringsinstellingen.


begin


Publicatie : 2017-12-

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^