Koninklijk Besluit
gepubliceerd op 22 november 2018

Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003 betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner, Rue Hayeneux, G-002

bron
federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen
numac
2018014811
pub.
22/11/2018
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

Numac : 2018014811

FEDERAAL AGENTSCHAP VOOR DE VEILIGHEID VAN DE VOEDSELKETEN


Erkende certificeringsinstellingen Krachtens artikel 10 van het koninklijk besluit van 14 november 2003Relevante gevonden documenten type koninklijk besluit prom. 14/11/2003 pub. 12/12/2003 numac 2003023054 bron federaal agentschap voor de veiligheid van de voedselketen Koninklijk besluit betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen sluiten betreffende autocontrole, meldingsplicht en traceerbaarheid in de voedselketen is de certificeringsinstelling Quality Partner, Rue Hayeneux, 62, 4040 Herstal, +32 4 240 75 00 - erkenningsnummer CI-004 tot en met 31 maart 2019 erkend in het kader van de validatie van autocontrolesystemen op basis van de gidsen: G-002 "Gids autocontrolesysteem zuivelindustrie" G-003 "Gids voor de autocontrole in de beenhouwerij - spekslagerij" G-004 "Autocontrolegids voor de brouwerijsector" G-006 "Generische autocontrolegids voor pluimveeslachthuis en -uitsnijderij en inrichtingen die gehakt vlees, vleesbereidingen, separatorvlees op basis van pluimveevlees produceren" G-007 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de detailhndel in voedingswaren" G-011 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de sector van de voedingssupplementen" G-014 "Gids Autocontrole: aardappelen - groenten - fruit verwerkende industrie en handel" G-017 "Sectorgids voor wegtransport en opslag in de voedselketen" G-018 "Generische autocontrolegids voor slachthuizen, uitsnijderijen en inrichtingen voor de vervaardiging van gehakt vlees, vleesbereidingen en separatorvlees van als landbouwhuisdier gehouden hoefdieren" G-19 "Gids voor het ontwikkelen van autocontrolesystemen bij de productie van voedingsmiddelen in de sectoren : Vleesproducten - Kant-en-klaar gerechten - Sauzen, bouillons en soepen - Salades - Natuurdarmen" G-022 "Gids autocontrole voor de sector van de biscuit-, chocolade-, praline-, suikergoed- en ontbijtgranenindustrie" G-023 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem in de Horecasector" G-025 "Autocontrolegids voor de sector van de grootkeukens en verzorgingsinstellingen" G-026 "Autocontrolegids voor de brood- en banketbakkerij" G-029 "Autocontrolegids van de productiebedrijven van verpakt water, frisdranken en sappen en nectar" G-032 "Autocontrolegids voor de vissector" G-033 "Sectorgids autocontrole voor de aannemers van land- en tuinbouwwerken voor de primaire plantaardige productie" G-034 "Autocontrolegids voor de productie en verkoop van zuivelproducten op het landbouwbedrijf" G-039 "Gids voor de invoering van een autocontrolesysteem voor de groothandel in voedingswaren" G-040 "Sectorgids voor de primaire productie" G-041 "Autocontrolegids voor de voedselveiligheid in de opvang van baby's en peuters" G-044 "Generieke autocontrolegids voor de B2C-sectoren, praktijkhandboek incl.: - Module AT - Ambulante en tijdelijke verkoop - Module BP - Brood, banket en chocolade - Module CP - Consumptie ter plaatse: ontkoppelde bereiding, bediening op afdelingen en buffetten - Module DA - Dierlijke bijproducten - Module KM - Kinderopvang - Module FR - Gefrituurde gerechten - Module BM - Melkkeukens - Module PT - Pita - Module SA - Productie van belegde broodjes - Module ZL - Productie van zuivelproducten - Module GI - Softijs en consumptie-ijs - Module TD - Tapinstallaties - Module NF - Verkoop van non-food - Module VE - Vers vlees, vleesbereidingen en vleesproducten"


begin


Publicatie : 2018-11-

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^