Overhandiging Van Geloofsbrieven
gepubliceerd op 29 november 2013
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Overhandiging van geloofsbrieven Op 21 november 2013 hebben H.E. de heer Dharar Abdul Razzak Rassooqi, de heer Ehab Mohamed Mostafa Fawzy, de heer Gediminas Varvuolis en de heer Matjaz Sinkovec de eer gehad aan de Koning, in officiële audiëntie, H.E.

bron
federale overheidsdienst buitenlandse zaken, buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking
numac
2013015269
pub.
29/11/2013
prom.
--
staatsblad
http://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&c(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST BUITENLANDSE ZAKEN, BUITENLANDSE HANDEL EN ONTWIKKELINGSSAMENWERKING


Overhandiging van geloofsbrieven Op 21 november 2013 hebben H.E. de heer Dharar Abdul Razzak Rassooqi, de heer Ehab Mohamed Mostafa Fawzy, de heer Gediminas Varvuolis en de heer Matjaz Sinkovec de eer gehad aan de Koning, in officiële audiëntie, de geloofsbrieven te overhandigen die Hen bij Zijne Majesteit accrediteren in de hoedanigheid van buitengewoon en gevolmachtigd Ambassadeur respectievelijk van de Staat Koeweit, van de Arabische Republiek Egypte, van de Republiek Litouwen en van de Republiek Slovenië te Brussel.

H.E. werden in de automobielen van het Hof naar het Paleis gevoerd en, na afloop van de audiëntie, naar hun residentie teruggebracht.{pd}29/11/2013/3{epd}

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^