Wet
gepubliceerd op 19 mei 1998
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen **** Bij koninklijk besluit van 1 april 1998 is machtiging verleend aan de heer **** **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, ****(...) Bij koninklijk ****

bron
ministerie van justitie
numac
1998009324
pub.
19/05/1998
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN JUSTITIE


Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen Bekendmakingen Bij koninklijk besluit van 1 april 1998 is machtiging verleend aan de heer **** **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 16 april 1998, is machtiging verleend aan de heer ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 16 april 1998, is machtiging verleend aan - de heer ****, **** **** **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****; - Mevr. ****, **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****; - Mevr. ****, **** **** **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****; - Mevr. ****, **** **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****; - de heer ****, **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****; - de heer ****, ****-**** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** (****); - de heer ****, **** **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****; - de heer ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 16 april 1998, is machtiging verleend aan de heer ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 16 april 1998, is machtiging verleend aan - ****. ****-****, geboren te ***** op ** ***** ****; - ****. ****-****, geboren te ***** op ** ***** ****; - ****. ****-****, geboren te ***** op ** ***** ****; - de heer **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****; - de heer **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****; - ****. ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, allen wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^