Wet
gepubliceerd op 29 september 2000
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Wet van 15 mei betreffende de namen en voornamen Bekendmakingen **** koninklijk besluit van 16 augustus 2000 is machtiging verleend aan de heer ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****; Mevr. ****, **** ****, geboren te **** ****

bron
ministerie van justitie
numac
2000009829
pub.
29/09/2000
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

MINISTERIE VAN JUSTITIE


Wet van 15 mei betreffende de namen en voornamen Bekendmakingen Bij koninklijk besluit van 16 augustus 2000 is machtiging verleend aan de heer ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****;

Mevr. ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 16 augustus 2000 is machtiging verleend aan de heer ****, ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 16 augustus 2000 is machtiging verleend aan Mevr. ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 20 augustus 2000 is machtiging verleend aan ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 20 augustus 2000 is machtiging verleend aan ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ****, district ****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 20 augustus 2000 is machtiging verleend aan de heer ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****; de heer ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****; de heer ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, allen wonende te *****, district ****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 20 augustus 2000 is machtiging verleend aan ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 20 augustus 2000 is machtiging verleend aan Mevr. ****|$$|****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 20 augustus 2000 is machtiging verleend aan ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****; de heer ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden wonende te ****, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****»te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 20 augustus 2000 is machtiging verleend aan de heer ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende, om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van 60 dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^