Wet
gepubliceerd op 20 december 2006
OpenJustice.be: Open Data & Open Source

Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen Bekendmakingen **** koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan de heer ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** ****

bron
federale overheidsdienst justitie
numac
2006010005
pub.
20/12/2006
prom.
--
staatsblad
https://www.ejustice.just.fgov.be/cgi/article_body.pl?language=nl&(...)
Document Qrcode

FEDERALE OVERHEIDSDIENST JUSTITIE


Wet van 15 mei 1987 betreffende de namen en voornamen Bekendmakingen Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan de heer ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan de heer ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er wonende om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** **** en ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden wonende te ***** om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan de genaamde ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan de heer ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, district **** om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan de heer Van ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan de genaamde ****, ****, geboren te ***** op ** ***** **** en ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, er beiden wonende om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan de heer ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te **** om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, zijn geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan Mevr. Hoste, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, en Mevr. ****, **** **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te *****, district **** om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging **** Mevr. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** (Groot-Hertogdom-****) om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan de genaamde ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****; en ****. ****, ****, geboren te ***** op ** ***** ****, beiden er wonende om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, hun geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Bij koninklijk besluit van 26 november 2006 is machtiging verleend aan Mevr. ****, **** ****, geboren te ***** op ** ***** ****, wonende te ***** om, behoudens tijdig verzet waarover zal beslist worden, haar geslachtsnaam in die van «*****» te veranderen, na afloop van zestig dagen te rekenen van deze bekendmaking.

Etaamb biedt de inhoud van de Belgisch Staatsblad aan gesorteerd op afkondigings- en publicatiedatum, behandeld om gemakkelijk leesbaar en afprintbaar te zijn, en verrijkt met een relationele context.
^